ELMADAĞ'DA ŞEKER TADINDA BAYRAMLAŞMA

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ramazan Bayramının birinci gününde, Elmadağ Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Yeşildere ve Hasanoğlan Ek Hizmet binalarında halkla buluştu.

28.07.2014 20:59:07 0
ELMADAĞ

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, Ramazan Bayramının birinci gününde, Elmadağ Belediye Başkanlığı Hizmet Binası, Yeşildere ve Hasanoğlan Ek Hizmet binalarında halkla buluştu.

       

Bayram sevincini Başkan Şahin’le birlikte yaşamak isteyen Elmadağlı vatandaşlar, Belediye ve Ek Hizmet binalarına akın ederken, minikler de Başkan amcalarının bayramını kutladı. Halkın yoğun ilgi gösterdiği bayramlaşma merasimleri ise Başkan Gazi Şahin’in bayram mutluluğunu arttırdı. Misafirlerine, kolonya, çikolata, şeker ve tatlı ikram eden Başkan Şahin, minik misafirlerine de çeşitli oyuncaklar hediye etti.
 
Çocuklar Hediyelerini Başkan Amcalarından Aldılar.

Hoş geçen bayram sohbetlerine çocukların şirin tavırları da eklenince Elmadağ’da bayram sevinci arttı. Hediyelerini Başkan amcalarının ellerinden alan çocukların mutlulukları ise görülmeye değerdi.

Başkan Şahin, Üç Noktada, Halkla Buluştu,

Makamında, yaklaşık 2 saat boyunca halkla bayramlaşan Başkan Gazi Şahin daha sonra Yeşildere Ek hizmet binasına geçerek halkla buluştu. Kendisiyle bayramlaşmak için sıraya geçen çocukları tek tek öperek hediyelerini veren Başkan Şahin’e, Hasanoğlan Ek Hizmet Binasında da çocukların ilgisi yoğundu. Halkımızın, bayramlarını kutlamanın en derin mutluluğu ve huzuru içerisindeyim diyerek bayramlaşma merasimlere olan ilgiden memnun kaldığını belirten Elmadağ Belediye Başkan Gazi Şahin şöyle konuştu “ Birlik, Beraberlik ve Dayanışma içerisinde geçen Mübarek Ramazan ayının ardından Halkımızın, bayramlarını kutlamanın en derin mutluluğu ve huzuru içerisindeyim. Ramazan Bayramın Tüm İslam Alemine hayırlar getireceğinden şüphemiz yok. Bu vesile ile tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, hep beraber huzur, güven ve sağlıklı bayramlar yaşamamızı cenabı haktan niyaz ediyorum” dedi.

 

‘’HABERİN OLDUĞU HER YERDE’’

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00